Welkom bij Urban Naturals


Your Sisterlocks Hair Affair starts here

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt, is er veel te vertellen over Sisterlocks en wat het betekent om hiervoor te kiezen. 
U heeft de site bestudeerd, maar misschien twijfelt u toch nog of dit wel iets voor u is.  Ik adviseer u om in dit geval een vrijblijvende afspraak te maken voor een intakegesprek. U krijgt dan informatie die op uw persoonlijke situatie is gericht.

U twijfelt, maak een afspraak voor de intake
De intake is in alle gevallen een belangrijk moment in het Sisterlocks proces. Sla deze afspraak dan ook niet over, ook al heeft u al besloten dat u uw Hair Affair met Sisterlocks aan wilt gaan.


Geen twijfels; u kiest voor Sisterlocks 
Het kan ook zijn dat u misschien al heeft besloten dat u zich bij de Sisterlocks-gemeenschap wilt aansluiten en een Urban Naturals wilt worden! 
Maak zo snel mogelijk uw afspraak voor de intake. Er is namelijk een wachtlijst voor de locksessies. 


Wilt u leren om zelf uw Sisterlocks bij te werken?
Mogelijk heeft u al enige tijd uw Sisterlocks en wilt u nu de volledige vrijheid ervan beleven, door zelf uw locks bij te werken. Ook hiervoor kunt u bij Urban Naturals terecht. Via de Online Agenda mag u zelf een afspraak inplannen voor de Retightening-les. 

1/1/2019

Helaas heb ik de komende periode niet de    ruimte om nieuwe klanten aan te nemen.

.

De beschikbaarheid verschuift automatisch 

6 weken vooruit. 

Alle beschikbaar gestelde data en tijden zijn of al ingeboekt of moeten nog open vallen. Controleer daarom ook tussentijds op annuleringen.

...

Uw afspraken inzien en/of annuleren

...

 Kunt u uw vraag niet terugvinden op de site? 
Stuur dan e-mail en uw vraag wordt binnen enkele dagen beantwoord.

Klik hier om de tekst te bewerken